YOUR FUN IS OUR BUSINESS™

Vår vision har sedan 1994 varit att skapa glädje. Ge långvariga upplevelser för alla i världen genom de produkter och tjänster vi tillhandahåller. Sedan vår produktion försiktigt tog start har vi ägnat oss åt att stärka vår forskning, design, utveckling och tillverkningskapacitet. Alltmedan vi kontinuerligt utökar vår produkt och märkesportfölj. Våra produkter finns nu i över 110 länder över sex världsdelar.

Vi erbjuder idag cirka 1 100 produkter i fyra olika kärnkategorier. Sortimentet innehåller även ett omfattande urval av ovanmarkpooler, flyttbara pooler rekreationsprodukter, sportartiklar och campingprodukter. Utformade för att tillgodose en bred konsumentgrupp och geografisk marknad.

Bestways olika avdelningar samarbetar för att kunna erbjuda de bästa produktlösningarna och därmed kundens tillfredsställelse. Detta inkluderar våra tekniska center, centrala laboratorier, kvalitetssäkringslaboratorier, vertikalt integrerade tillverkningssystem och våra väletablerade servicecenter för försäljning. Över hela världen.

MED EN BÄTTRE FRAMTID SOM MÅL

Vi tar miljön på allvar! Vi på Bestway, tror att vi kan göra skillnad genom att bidra och stödja gröna lösningar för att uppnå en mer hållbar framtid. År efter år gör vi förbättringar MED EN BÄTTRE FRAMTID SOM MÅL

Vi forskar ständigt efter vägar som leder till att minska miljöpåverkan och öka ren energi. Vi samarbetar med medarbetare över hela världen för att implementera och upptäcka nya vägar för nya livsstilar och en mer hållbar planet.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter som är tillverkade och förpackade genom att använda gröna processer. Detta minskar energiförbrukningen, konsumtionen och fossila bränslen. Vi sparar mer än 8 % per dag i energiförbrukning. Vår solenergi producerar 4,9 % av vår totala energiproduktion. Vårt mål är att nå 10 % 2020. Varje år använder vi i genomsnitt 25 000 ton återvunnet material i vår produktion - material som annars skulle ha gått till en deponi.

Vi är angelägna om att göra vår miljö till en säkrare och bättre plats för oss att leva i. Med vetskapen att du genom att välja märken du älskar tar ett steg närmare en bättre värld!

*Kinas CDP-rapportering 2017 om energianvändning och ansatser till minskning av koldioxidutsläpp.

Vertikalt integrerad

Våra helägda fabriker finns i Shanghai, Nantong, Yancheng och Hainan. Alla ligger i Yangtze River Delta-området vilket underlättar logistik och frakt. Efter mer än 20 års utveckling utgör våra anläggningar en total landareal på cirka 1 400 000 kvadratmeter. Med anläggningar som står för över 1 100 000 kvadratmeter, inklusive tillverkningsanläggning, distributionscenter och lager.

Genom intern tillverkning är vi övertygade att ständigt kunna förbättra vår produktion, teknik och hanteringskapacitet. På detta sätt ökar produktionseffektiviteten och avfallet och kostnaderna minimeras, samtidigt som produktkvaliteten är strikt kontrollerad i hela värdekedjan. Detta garanterar också punktlig leverans av produkter. Vilket leder till nöjda kunder och slutkunder. Vilket i sin tur leder till upprepade affärsmöjligheter och förstärkning av vårt varumärke. Vår interna tillverkningsanläggning är fullständig med en väl utvecklad back-end infrastruktur. Våra största leverantörer av råmaterial är dessutom bland de främre leverantörerna internationellt.

OUR HERITAGE

Company Milestones

Location

1994

Bestway Shanghai grundad och första uppblåsbara produkt tillverkad!
Picture

1999

Bestway Shanghai öppnade fabriker
Picture

2001

Bestway Europa grundat
Location

2002

Bestway Central-och Sydamerika grundat
Picture

2004

Bestway Jiangsu öppnade fabriker
Bestway HongKong grundat
Picture

2007

Bestway Nantong öppnade fabriker
Location

2010

Bestway USA grundat
Location

2011

Bestway Italien grundat Bestway Frankrike grundat
Bestway Tyskland grundat
Location

2013

Bestway Ryssland grundat
Bestway Australien grundat
Picture

2017

Bestway globalt listad på Hongkongbörsen Bestway Brasilien grundat
Bestway Hainan öppnade fabriker